Smedsbylunken

Evenemanget Smedsbylunken ordnas i år söndagen den 27.10.2019. Familjerna samlas för en motionstur i Smedsby-Böle. Efter motionsturen finns köttsoppa, smörgås, kaffe och dopp till försäljning.

Vårjippot

Vårjippot, som anordnas i maj, är ett evenemang där familjerna inbjuds till cykelorientering. Det finns flera banor att välja bland, och såväl familjens minstingar som mera rutinerade cyklister kan delta. Utöver cykelorienteringen anordnas även mete, lotterier, tävlingar och servering. Vissa aktiviteter är alltid kostnadsfria. Senaste år anordnades tävlingar, uppträdande av skolans olika band samt stöldmärkning av cyklar gratis för alla deltagare. Även brankåren har besökt evenemanget och demonstrarat sin utrustning.

Julfestservering

Festen är i högstadiets festsal och efteråt är det samling och servering i klasserna.

Övrigt

Föreningen har till exempel anordnat föreläsningar och diskussionstillfällen. Vissa år har lopptorgsverksamhet anordnats i samband med något av HoS-evenemangen.

Då skolan ordnat vernissagekvällar brukar HoS styrelse vara på plats så att elever och föräldrar kan komma och diskutera med medlemmarna. Tillfället är ett naturligt sätt att få in nya ideer och önskemål.