Smedsbylunken 27.10.2019

Evenemanget Smedsbylunken ordnas i år söndagen den 27.10.2019. Mer information om evenemanget kommer inom kort.

Årsmöte hölls 25.9 där ny Hem och Skola styrelse i Smedsby Böle skola för läsåret 2019-2020 valdes:

Fredrik Åman – Ordförande

Jeanette Wiik - Sekreterare

Jenny Nygård – Vice ordförande

Camilla Eklund – Kassör

Terese Franzén – Webbansvarig

Birgitta Ahlskog – Köksansvarig

Nathalie Gull – Materialinköpare

Malin Forsbacka – Kontaktperson med klassföräldrarna

Lärarrepresentanter: Lena Sjöholm- Fahllund och Jessica Örn- Esselström.

Resultat från vårjippot 2019

Hem-och skolaföreningen vid Smedsby-Böle skola r.f. ordnar det traditionsenliga vårjippot  22 maj vid Smedsby-Böle skola.

Här är resultaten:

1. 1C - 160€
  2. 1A - 80€
  3. 1B - 40€
  4. 2A - 20€

Grattis till nämnda klasser! Hem och skola styrelsen vill ännu rikta ett varmt tack till alla som hjälpte till under vårjippot samt till alla som deltog.

Bilder från Vårjippot 2019

Vad finns månne i rastkiosken vid Smedsby-Böle skola? Se på videon och följ med in

År 2018 har Smedsby-Böle Hem och skola förening bidragit med:

• 2 utekorgbollar
  • 20 röda plastbollar
  • 50 tennisbollar
  • Pingisklubbor
  • 4 par styltor.

År 2016 bidrog föreningen med:

• Pingisbord för utomhus bruk
  • Två små utemål för innebandy/fotboll
  • 50 pingisbollar
  • Pingisklubbor
  • Badmintonklubbor och bollar
  • Målvaktshandskar
  • Två målvaktshjälmar
  • Små och stora spadar
  • Hinkar
  • Styltor av olika slag

Smedsbylunken 18.11.2018

Den traditionella Smedsbylunken ordnades söndagen den 18 november och över 300 personer var med då startskottet gick kl 11.

Klasserna med flest deltagare per elev var

• 1A (2,6)
  • 1B (2,0)
  • 1C (1,94)
  • 2C (1,88)

Grattis till vinnarna samt varmt tack till alla som deltog och hjälpte till! Tack till alla försäljare, kaffekokare, kakbakare, trafikpoliser, serveringspersonal, städare, diskare och andra och framför allt alla elever, föräldrar, mor- och farföräldrar som tog sig ut på en promenad genom Böle.

Hem och skola ordförrande Björn Eriksson startar Smedsbylunken 2018

Smedsbylunken 2018

Bild från Smedsbylunken 2018

Årsmöte 23.10.2018
Föreningen höll sitt årsmöte måndag den 23 oktober i skolans matsal.

På årsmötet valdes följande personer till föreningens styrelse: Ordförande Björn Eriksson, Vice ordförande Maria Forth, Sekreterare Jeanette Wiik, Kassör Camilla Eklund, Kontaktperson för kök och servering Birgitta Ahlskog, Inköpsansvarig Charlotta Eur, Kontaktperson till klassföräldrarna Jenny Nygård, Webbansvarig Fredrik Åman samt lärarrepresentanter Victor Koskinen och Lena Sjöholm-Fahllund.

Ta kontakt med oss i styrelsen!
Om ni eller era barn har idéer på vad Hem och Skola kan utveckla eller skaffa till skolan, så finns det en Idé-låda där. Den lämnar vi fram en tid så att eleverna kan fylla i förslag åt oss. Vi kommer att läsa igenom alla förslag under nästa styrelsemöte. Ni kan också kontakta oss via e-post.